XI Міжнародний конгрес і Технічна виставка «ЕТЕВК-2017» (Екологія, технологія, економіка, водопостачання, каналізація)

У місті Чорноморську з 12 по 16 червня 2017 року відбувся одинадцятий Міжнародний конгрес і Технічна виставка «ЕТЕВК-2017» (Екологія, технологія, економіка, водопостачання, каналізація).

Пленарне засідання з вітальним словом відкрив міський голова міста Чорноморська Валерій Хмельнюк. Серед учасників президії: перший заступник Одеської облдержадміністрації Олександр Терещук, народний депутат України Олена Валеріївна Бабак, заступник міністра регіонального розвитку України Едуард Борисович Кругляк.

На першій платформі розглядалося реформування водопровідно-каналізаційного господарства, вирішення існуючих проблем і перспективи розвитку підприємств. До 16 червня було проведено 17 платформ, серед яких такі, що присвячені розробці Правил експлуатації систем, сучасні технології очищення підземних вод, аналітичний контроль якості води та інші.

Проекти резолюції Конгресу та Проекти документів, що розроблені ДП «НДКТІ МГ» можете знайти за наступним посиланням. Крім того є можливість залишити коментар до кожного із зазначених документів.

Одночасно з Конгресом працювала Технічна виставка, на якій були представлені новітні технічні досягнення і розробки провідних представників галузі водного сектора. У виставковому залі брали участь, як вітчизняні виробники обладнання, так і зарубіжні компанії.

Організатором заходу виступив:
ДП “Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства” (ДП “НДКТІ МГ”);
вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ,Україна, 03035;
тел.+380 (44) 248-23-08; факс 248-23-19;
E-mail: info@nikti.org.ua;
сайт www.nikti.org.ua