Створення бази даних виробників обладнання для водопровідно-каналізаційного господарства

У рамках виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2013 р. № 187 стосовно підтримки вітчизняного виробника Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України було прийнято рішення про створення єдиної бази даних, яка буде включати інформацію про українських виробників обладнання та постачальників в Україні зарубіжного обладнання для водопровідно-каналізаційного господарства.

Збір  необхідної  інформації  доручено  Державному  підприємству  «Науково-дослідний  та конструкторсько-технологічний  інститут міського господарства» (ДП «НДКТІ МГ»,  м. Київ).

Створена база даних буде використовуватись при реалізації державної політики у сфері водопровідно-каналізаційного господарства, запровадженні нових технологій, розробці проектно-кошторисної документації тощо.

Враховуючи сказане, просимо надати матеріали про Ваше підприємство для включення його в означену вище базу даних та характеристик обладнання в обсязі «технічні вимоги» нормативної документації на обладнання (групи обладнання (з загальним описом), каталоги продукції, технічні характеристики обладнання та ін.). Форму за якою Ви можете надати дані можна скачати тут.

Надавати інформацію Ви можете в будь-якому форматі на адресу komarova@nikti.org.ua. Обов’язково вказуйте контактну інформацію та контактну особу для зв’язку.

Якщо у Вас виникли запитання звертайтесь за номером:

т/ф.: (044) 248 23 23.